Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Στην τελική ευθεία το νέο δελτίο τιμών

Ανατιμολόγηση φαρμακευτικών προϊόντων Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2015 - Προτεινόμενες τιμές προς Υπουργείο Υγείας (20-11-2015) 

Σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών αναρτήσεών μας (13-15 Νοεμβρίου 2015), αναρτώνται σήμερα 20-11-2015 στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ οι τελικές προτεινόμενες τιμές των υπό ανατιμολόγηση φαρμακευτικών προϊόντων, οι οποίες αποστέλλονται και στην αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας.

Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε για την θετική συμβολή σας στην ανοιχτή διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε και τη συνεργασία σας σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας ανατιμολόγησης.

Για να κατεβάσετε το αρχείο σε μορφή pdf πατήστε εδώ
Για να κατεβάσετε το συμπιεσμένο αρχείο σε μορφή EXCEL πατήστε εδώ

Τμήμα Τιμολόγησης Φαρμάκων, ΔΔΥΕΠ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ? ( ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ! 1,5% ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ) ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 30,000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΩΝ . ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ . ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΦΙΑ . ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ 3000 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΗΓΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΣΥΦΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον να δώσουν 1 μήνα περιθώριο και όχι 10-15 μέρες όπως έκαναν πάντα.