Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ...


Στο Δ.Σ  του ΦΣΘ της Τετάρτης 18/11/2015,μετά την απαίτηση μας για ξανασυζητηση του θέματος της αποζημιώσεως του πρόεδρου του ΦΣΘ για την τέλεση του συνδικαλιστικου του έργου,επεκράτησε τελικά η άποψη της πλειοψηφουσας ομάδας του κ.Θεοδοσιαδη,για θεσμοθέτηση αποζημιώσεως του πρόεδρου του ΦΣΘ  με το ποσον των 1300 ευρώ, όσο κόστιζε ο μισθός της υπαλληλου που απασχολείτο έως τώρα από τον πρόεδρο και αποζημιωνονταν από τον σύλλογο.

Φυσικά και αντιλαμβανομαστε το βάρος της ευθύνης του αξιώματος και την ανάγκη απουσίας του προέδρου από το φαρμακείο του και γι αυτό δεν είμαστε αντίθετοι στην μετάθεση ενός χαμηλόμισθου υπαλλήλου από τον διανεμητικό η τον σύλλογο στο φαρμακείο του εκάστοτε προέδρου.

Επίσης παρέμεινε ανικανοποιητη η διαρκής απαίτηση μας για την επαναλειτουργια των Πειθαρχικών Συμβουλίων,και του τοπικού Πειθαρχικού ειδικότερα,θέμα που δεν επιλύεται ούτε τοπικά,αλλά ούτε και κεντρικά.

Μετά από αυτά,

δηλώνουμε ότι είμαστε ιδεολογικά και ηθικά αντίθετοι με κάθε μορφή ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥ συνδικαλισμου (παραταξιακου, κομματικου η κυβερνητικου).
Η παράταξη του κυρίου Θεοδοσιαδη οφείλει να οδηγήσει το θέμα στην ΓΣ του συλλόγου.

Επίσης ζητούμε την επαναλειτουργια των Πειθαρχικών Συμβουλίων,ώστε να ασκούμε το λειτούργημα μας με αξιοπρέπεια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"την ανάγκη απουσίας του προέδρου από το φαρμακείο του και γι αυτό δεν είμαστε αντίθετοι στην μετάθεση ενός χαμηλόμισθου υπαλλήλο" ΕΛΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ!! ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟ !! ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΝΥΧΟΥ Η ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΡΑ ? . ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ?ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ?ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΗΣΥΦΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ? ΕΑΝ ΣΙΓΚΟΥΝΕΥΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΔΕΙΟΥΧΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ . ΝΤΡΟΠΗ !! ( ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ )