Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Τι κρύβεται πίσω από την αλήθεια Θεοδοσιάδη για τα πειθαρχικά

Τις τελευταίες μέρες διαβάσαμε την αλήθεια Θεοδοσιάδη για τα πειθαρχικά. Μέσα στην αλήθεια του βέβαια παρέλειψε να αναφέρει ότι ο νόμος περί πειθαρχικών που ο ίδιος πάλεψε και κατάφερε να πετύχει καθιστούσε τον ίδιο πρόεδρο του πειθαρχικού ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας.
Και εδώ είναι η ουσία. 
Ο πρόεδρος της Θεσσαλονίκης και τότε πρόεδρος του ΠΦΣ επικαλούμενος προβλήματα σύγκλησης του πειθαρχικού στη Θεσσαλονίκη και μόνο, λόγω της μη σταθερής και συχνής παρουσίας δικαστικού, θέλησε να αλλάξει το νόμο περί πειθαρχικών.
Την στιγμή που ο κλάδος έχανε σχεδόν κάθε 3 μήνες κεκτημένα ετών, τη στιγμή που επιβάλλονταν rebate με παράλληλες καθυστερήσεις πληρωμών και την ώρα που οι μειώσεις τιμών έδιναν στο φαρμακείο μόνο 2 εβδομάδες περιθώριο να ξεστοκάρει, ο κύριος Θεοδοσιάδης πάλευε να αλλάξει το νόμο περί πειθαρχικών και να πάρει μια ακόμη καρέκλα. Πρόεδρος του ΠΦΣ, πρόεδρος του ΦΣΘ, αντιπρόεδρος του ΣΥΦΑ ήθελε να γίνει και αρχιεισαγγελέας Κεντρικής Μακεδονίας. 
Η αλήθεια που κρύβεται λοιπόν πίσω από το νόμο περί πειθαρχικών βρίσκεται στο γεγονός ότι πρόεδρος συλλόγου και πρόεδρος πειθαρχικού θα αποτελούσε παγκόσμια πρωτοτυπία αλλά και αφορμή για εξυπηρετήσεις φαρμακοποιών του συλλόγου αλλά και εκλεκτόρων όμορων νομών αφού δεν θα υπήρχε πλέον η παρουσία δικαστικού. 

Δικοί μας στα μαλακά αντίπαλοι στον τάκο. Και ο νοών νοείτω. 


Για την ΚΙΝΕΦ 
Χρήστος Ξανθόπουλος 
Μέλος ΔΣ ΦΣΘ
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: