Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

ΚΙΝΕΦ : Η ομιλία Λουράντου στο Pharmapoint μας εκφράζει απόλυτα

Είναι γεγονός ότι λόγια ξεκάθαρα και σταράτα έχουν να ακουστούν εδώ και πολλά χρόνια στο Pharmapoint. Η ομιλία του προέδρου του ΠΦΣ θεωρούμε ότι εκφράζει σύσσωμο το φαρμακευτικό κλάδο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια της κρίσης, όχι μόνο επηρεάστηκε όσο κανείς άλλος κλάδος, αλλά και εξαπατήθηκε από πολιτικά και συνδικαλιστικά τερτίπια. 

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ μίλησε μπροστά στην πολιτική ηγεσία από καρδίας με δεδομένη βέβαια την αγανάκτηση που έχει συσσωρευθεί στο βάθος των μνημονιακών ετών.

Θεωρούμε ότι η επιλογή μας στη στήριξη του Κώστα Λουράντου στο πλαίσιο του Πανελληνίου ήταν απόλυτα σωστή καθώς ανακόπηκε η απότομη απώλεια κεκτημένων, έγινε ένας μεγάλος αγώνας ενημέρωσης σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ενώ παράλληλα εξασφαλίστηκε μια συνεχή ροή πληρωμών.  

Η Κίνηση Νέων και Ενωμένων Φαρμακοποιών-Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη θα δώσει και φέτος τον εκλογικό της αγώνα σε περίπου ένα μήνα στο πλευρό της Πανελλήνια Φαρμακευτικής Συμμαχίας και θα αγωνιστεί για την ανανέωση των θεσμών και την αλλαγή στη Θεσσαλονίκη όπως συνέβη και σε πανελλαδικό επίπεδο. 

Ξεκινάμε λοιπόν, την ανανέωση του συλλόγου μας με την απομάκρυνση της διοίκησης που κούρασε και κουράστηκε και που αντιλαμβάνεται τη διοίκηση του συλλόγου καθεστωτικά παρουσιάζοντας ως επιτυχία το αυτονόητο εδώ και πολλά χρόνια.
Η νίκη ενός καθαρού, έντιμου και υγιούς συνδικαλισμού αυτή τη φορά θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη. 

Εκ της ΚΙΝΕΦ- Συμμαχία για την Θεσσαλονίκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: