Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Την Κυριακή η Θεσσαλονίκη αλλάζει πρόεδρο μετά από 22 χρόνια

Είναι γεγονός ότι ο φαρμακευτικός σύλλογος Θεσσαλονίκης διοικείται εδώ και 22 ολόκληρα χρόνια από τον ίδιο πρόεδρο με μικρές έως ελάχιστες εναλλαγές στα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν. Είναι γενικά παραδεκτό ότι η πολύχρονη παρουσία ίδιων προσώπων σε θέση διοίκησης δημιουργεί καθεστώς και πολλές φορές αλαζονικές συμπεριφορές. Δεδομένα που η ίδια η δημοκρατία δεν τα αμφισβητεί όταν δεν επιτρέπει έναν αρχηγό κράτους να εκλεγεί πάνω από 2 θητείες. 
Πολλοί θα πουν το ότι εδώ και 22 χρόνια ο ΦΣΘ δεν άλλαζε πρόεδρο είναι κατανοητό καθώς δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που είχαν την όρεξη και το όραμα να ασχοληθούν με τα του συλλόγου. 
Σήμερα όμως αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν και σήμερα είναι ευκαιρία να αναλάβει η νέα γενιά με όραμα, όρεξη για δουλειά και δημιουργία. 
Ζητούμε την ψήφο των συναδέλφων για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο πρότυπο όπου στα δύσκολα τούτα χρόνια δε θα είναι απλά διεκπερωτικός αλλά συμπαραστάτης και αρωγός.
Την Κυριακή η Θεσσαλονίκη αλλάζει πρόεδρο και είναι πλέον δεδομένο.
Από Δευτέρα πιάνουμε δουλειά και χτίζουμε τον σύλλογο που ονειρευόμαστε, τον σύλλογο όλων των φαρμακοποιών δίνοντας και πάλι στο επάγγελμά μας την αξία που του αρμόζει. 

Καλή ψήφο. 

Για την ΚΙΝΕΦ - Συμμαχία για την Θεσσαλονίκη και
με συναδελφικούς χαιρετισμούς,  
Χρήστος Γ. Ξανθόπουλος
Φαρμακοποιός  

αρωγός προς όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του. Έναν σύλλογο που θα υπηρετεί τα μέλη του .


Δεν υπάρχουν σχόλια: