Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

ΚΙΝΕΦ: Περί πληρωμών και εκλογών


Με ιδιαίτερη χαρά χθες το μεσημέρι είδαμε στους λογαριασμούς μας την πληρωμή των συνταγών του Αυγούστου. Μετά από πολλά χρόνια ο ΕΟΠΥΥ εκπληρώνει τη συμβατική του υποχρέωση να πληρώσει βάση της συλλογικής σύμβασης. 

Είναι φανερό ότι η πληρωμή των συνταγών στην ώρα τους δεν ήρθε από μόνη της και ούτε φυσικά είναι ένα εκλογικό πυροτέχνημα όπως η προηγούμενη διοίκηση μας είχε συνηθίσει. Το λεγόμενο "τυράκι" για να περνάνε τα μέτρα πιο ευχάριστα.  Είναι μια προσπάθεια της διοίκησης του ΠΦΣ τον τελευταίο χρόνο που μέσα από πολλά προβλήματα και αντιξοότητες κατάφερε μήνα μήνα να μειώνει τις ημέρες αποπληρωμής. 
Ως ΚΙΝΕΦ - ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν σταματάμε εδώ. Ο επόμενος στόχος είναι η αλλαγή των 60 ημερών αποπληρωμής που η προηγούμενη διοίκηση υπέγραψε. 
Ξεκάθαρα οι προσπάθειες από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι η σταθεροποίηση της συμβατικής πληρωμής και το Νοέμβριο του 2017 που υπογράφεται η νέα συλλογική σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ να επιστρέψουμε στο παλιό 45ημερο. 

Κίνηση Νέων και Ενωμένων Φαρμακοποιών  - Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OI ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΡΑΜΑΚΕΙΩΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ.
( ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΦΠΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ? ) . ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8% .