Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

ΚΙΝΕΦ : ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ


ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ και ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Καταγγέλλουμε το παλιό - Παλεύουμε για το νέο 
Διεκδικούμε το μέλλον


Αγαπητές συναδέλφισσες, Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Κυριακή 27 Νοέμβριου, ψηφίζουμε μέσα σε ένα – κατά γενική ομολογία – θολό τοπίο για το μέλλον του επαγγέλματος μας, με την πεποίθηση ότι ενωμένοι, εμπιστευόμαστε τη διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σε νέα και δοκιμασμένα πρόσωπα για να βελτιωθεί ποιοτικά και ουσιαστικά το φαρμακείο μας.

Αποφασίζουμε…
ποιός θα μας εκπροσωπήσει στα συλλογικά μας όργανα τα επόμενα τρία χρόνια, αφήνοντας πίσω την υπεροψία, την αλαζονεία, την έπαρση και τον αυταρχισμό της παρούσας διοίκησης η οποία κούρασε και κουράστηκε.
Σε μια εποχή που ο καθένας από εμάς «αιμοδοτεί» από το υστέρημα του τον Σύλλογο μας, καταγγέλλουμε τον αμειβόμενο συνδικαλισμό των 1.300 Ευρώ, ήτοι 15.600 Ευρώ ετησίως, είτε, ως μηνιαία αποζημίωση για τα «καθήκοντα» του προέδρου όπως εγκρίθηκε από την έως σήμερα πλειοψηφούσα παράταξη του ΦΣΘ, είτε, ως δανεισμό μισθωτού βοηθού φαρμακείου, όπως συνέβαινε έως το 2015 (οι αποφάσεις δεν έχουν ακόμα ανακληθεί) και των 200.000 Ευρώ υπολοίπων λογαριασμού στον συνεταιρισμό. Οι συμπεριφορές των συνδικαλιστικών στελεχών που υπηρετούν το συλλογικό συμφέρον, θα πρέπει να είναι υποδειγματικές και προπάντων ανιδιοτελείς.
Αγωνιζόμαστε…
ουσιαστικά και αναζητούμε άμεσες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των φαρμακείων μας. Αυτοί που δεν κατάφεραν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του συλλόγου μας, είναι ώρα να φύγουν.

Επιλέγουμε…
...ποιός μπορεί να δώσει ειλικρινείς απαντήσεις στα καθημερινά μας προβλήματα και ποιος έχει το θάρρος να εφαρμόσει εναλλακτικές προτάσεις βιωσιμότητας στα φαρμακεία μας, δίνοντας προοπτική στον κλάδο.

Αλλάζουμε…
μια καθεστωτική νοοτροπία 22 χρόνων στη διοίκηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, όπως αλλάξαμε τη διοίκηση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου με Ενωτική, Πολυσυλλεκτική, Δυναμική και Χωρίς Αποκλεισμούς διοίκηση. Δεν διαχωρίζουμε τους «δικούς» μας από τους «άλλους», δεν απομονώνουμε, δεν αποκλείουμε κανέναν από τη συλλογική ενεργό δράση. Ωστόσο δίνουμε προτεραιότητα στους ικανούς να ξεδιπλώσουν τις δημιουργικές τους ιδέες. Ο συνδικαλισμός δεν είναι επάγγελμα για να ασκείται από το ίδιο πρόσωπο επί δεκαετίες, διότι αυτό δημιουργεί καθεστωτικές πρακτικές και αναπόφευκτα οδηγεί, σε οπισθοδρομική εκπροσώπηση.
Στις παρακάτω γραμμές θα αναπτύξουμε τις θέσεις μας και το πρόγραμμα μας, για τον ΦΣΘ, τον ΠΦΣ και την καθημερινότητα του φαρμακείου, με την πεποίθηση ότι οι αντιθέσεις πρέπει να γίνουν συνθέσεις και ότι «οι τρομεροί συνδικαλιστές», η «υπουργολατρεία» και οι διακοπές των κινητοποιήσεων με SMS, ανήκουν στην εποχή που μόνο πληγές προκάλεσαν στον κλάδο και οι συνέπειες τους έχουν σημαδέψει ανεξίτηλα το επαγγελματικό μας μέλλον. Ο κ. Θεοδοσιάδης αποδείχτηκε, εκ των πραγμάτων, αναποτελεσματικός και κατώτερος των περιστάσεων ως πρόεδρος του ΠΦΣ και συνεχίζει σήμερα να διεκδικεί τη διοίκηση του ΦΣΘ, χωρίς να αντιλαμβάνεται, ότι ήρθε η ώρα να αφήσει χώρο σε νέους συναδέλφους.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ σθεναρά και αταλάντευτα την κατάργηση των νόμων Λοβέρδου και Γεωργιάδη. Εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για την απόσυρση όλων των κοινών υπουργικών αποφάσεων που δημιούργησαν ανεπούλωτες μέχρι σήμερα πληγές στη συνοχή και την εύρυθμη λειτουργία του ανεξάρτητου φαρμακείου, θίγοντας τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και υποβαθμίζοντας τις υπηρεσίες υγείας που το επάγγελμα μας καθημερινά παρέχει στην κοινωνία.

Προτείνουμε και καταθέτουμε προτάσεις επάνω στα προβλήματα που μας απασχολούν χωρίς συνδικαλιστικά πυροτεχνήματα.

Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις ενωμένοι και αποφασισμένοι να παλέψουμε για ένα αύριο που μας ανήκει, με συλλογική κουλτούρα και μεθοδικότητα, εκμεταλλευόμενοι τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να πετύχουμε ορθολογικό αποτέλεσμα στη βιωσιμότητα των φαρμακείων μας.
Οι θέσεις μας για τα θεσμικά ζητήματα
 • Για τις πληρωμές του ΕΟΠΠΥ, με την επιμονή και τη συστηματική δουλειά του προεδρείου του ΠΦΣ έχουμε για πρώτη φορά πληρωμές σε τακτές ημερομηνίες και αρκετά κοντά στον συμβατικό χρόνο. Ευελπιστούμε ότι από τη στιγμή που επετεύχθη ένας στόχος, ο οποίος φάνταζε αδύνατος να υλοποιηθεί, μέσα σε πραγματικά δύσκολες μακροοικονομικές συνθήκες, το προεδρείο του ΠΦΣ θα ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, πετυχαίνοντας την επαναφορά των πληρωμών σε προ κρίσης χρονικά όρια με την υπογραφή της νέας συλλογικής σύμβασης το 2017.
 • Για τα ληξιπρόθεσμα του 2011-2012, εν αναμονή της πληρωμής των οφειλών κατόπιν πιέσεων της τρόικας έχουμε να παρατηρήσουμε με στοιχεία, ότι είμαστε από τους συλλόγους με το μεγαλύτερο αιτούμενο ληξιπροθέσμων αναλογικά, διότι πολλοί σύλλογοι είχαν σταματήσει εγκαίρως την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων σε ασφαλισμένους των ταμείων που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ, ενώ στον ΦΣΘ με ευθύνη του προέδρου συνεχίζαμε να εκτελούμε, με αποτέλεσμα να υπάρχει σήμερα συσσωρευμένη οφειλή μεγαλύτερη των 2.000.000 Ευρώ για τα μέλη του.
 • Για τις ελλείψεις φαρμάκων αναδεικνύουμε ουσιαστικά το πρόβλημα με συστηματικές παρεμβάσεις στο υπουργείο υγείας και στη δικαιοσύνη. Ενεργοποιούμε τη δήλωση στο portal του ΕΟΦ των Ελλείψεων φαρμακευτικών προϊόντων ανθρώπινης χρήσης http://www.eof.gr/web/guest/shortage. Σημειώνουμε ότι έως σήμερα, ενώ υφίσταται ως δυνατότητα για τους συλλόγους, από τον ΦΣΘ δεν έχει αξιοποιηθεί καθόλου. Η μεγαλύτερη αγωνία σήμερα των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης είναι η βάσανος της αναζήτησης φαρμάκων για να εξυπηρετηθούν οι ασθενείς τους.
 • Για το ωράριο, δεν εγκαταλείπουμε την πάγια θέση και απαίτηση όλου του κλάδου για θέσπιση πλαισίου λειτουργίας και ξεκάθαρου ωραρίου εφημερευόντων φαρμακείων.
 • Για τα ΓΕΔΙΦΑ, θα ήταν ανέξοδο για εμάς, να κοινοτυπήσουμε και να υποστηρίξουμε το αυτονόητο, να καταργηθεί δηλαδή, η νέα αυτή κατηγορία φαρμάκων και να επιστρέψουμε στο καθεστώς των μη συνταγογραφούμενων, μη αποζημειούμενων φαρμάκων όπως το ξέραμε έως σήμερα, όπως με πολύ ‘’εύκολα’’ λόγια υποστηρίζει η ΑΕΣΠ. Αυτή τη φορά ο ΠΦΣ επέλεξε τη διαχείριση μιας προειλημμένης - λόγω εργαλειοθήκης ΟΟΣΑ – απόφασης, από την τυφλή άρνηση, αποφεύγοντας για την ώρα την ολική μετατροπή των ΜΥΣΗΦΑ σε ΓΕΔΙΦΑ. Παρ΄όλα αυτά , αυτοί που αρέσκονται στον καταγγελτικό λόγο και το μηδενισμό, χρησιμοποιώντας επιλεκτική μνήμη ξεχνούν ότι υπέγραψαν την απελευθέρωση των τιμών των ΜΥΣΗΦΑ, υιοθέτησαν τις light βιταμίνες και συνηγόρησαν με τη στάση τους στο άνοιγμα του ιδιοκτησιακού.
Θέτουμε ως βασικό συνδικαλιστικό στόχο την ένταξη όλων των μη αποζημειούμενων φαρμάκων σε καθεστώς BTC (Behind The Counter) με τη συστηματική προσκόμιση επιστημονικών στοιχείων σε ΕΟΦ και Υπουργείο Υγείας και χρήση κάθε πρόσφορου μέσου. Δεν κερδίζονται μόνο οι μάχες που δεν δίνονται.
 • Για την επαγγελματική μας ύλη, διεκδικούμε μερίδιο στα νέα φάρμακα υψηλής αξίας. Διεκδικούμε εμπλουτισμό της ύλης του φαρμακείου με ιατροτεχνολογικά προϊόντα και τρόφιμα ειδικής διατροφής με ξεκάθαρη διαδικασία εκτέλεσης των παραπεμπτικών ακολουθώντας το πρότυπο των φαρμάκων.
 • Για το ιδιοκτησιακό και την πολυϊδιοκτήσια, εκτιμούμε ότι η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και η διεκδίκηση των ευρωπαϊκών κεκτημένων που προέκυψαν από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια είναι το σημείο κλειδί στην χορήγηση άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας φαρμακείων αποκλειστικά από ανεξάρτητους φαρμακοποιούς με πλήρη και αποκλειστική ιδιοκτησία.
 • Για τα ηλεκτρονικά φαρμακεία και τα e-shop, υποστηρίζουμε ξεκάθαρα την επιλογή του ΠΦΣ ως φορέα αδειοδότησης. Παράλληλα, βασισμένοι στην απόφαση της περιφέρειας Αττικής απαιτούμε ο όρος «Φαρμακείο» και τα συνθετικά του στην Ελληνική και σε οποιαδήποτε ξένη γλώσσα να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από ΑΦΜ που ανήκουν σε αδειοδοτημένα φαρμακεία ακόμα και για διαδικτυακή χρήση.
 • Για τα πειθαρχικά συμβούλια, όπως είναι γνωστό, επί προεδρίας του κ. Θεοδοσιάδη στον ΠΦΣ καταργήθηκαν στην πράξη τα μέχρι τότε εκλεγμένα πειθαρχικά συμβούλια, χωρίς ωστόσο να έχει το θάρρος να προκηρύξει εκλογές για το όργανο στον ΦΣΘ, όπως όφειλε. Αντιθέτως, προτίμησε να κρυφτεί πίσω από το δευτεροβάθμιο όργανο και την απουσία εκλογικού μνημονίου από τον ΠΦΣ, διατυπώνοντας μια στείρα αντιπολιτευτική διαλεκτική, υπερασπίζοντας πεισματικά την ορθότητα μιας κατάστασης που οδήγησε τα ίδια τα πειθαρχικά σε αδιέξοδο. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι την ευθύνη για προκήρυξη εκλογών για τα πρωτοβάθμια όργανα, όπως είναι τα πειθαρχικά και τα διοικητικά συμβούλια είχαν, έχουν και θα έχουν τα ΔΣ των συλλόγων και τα προεδρεία τους.

Συμπερασματικά...

ξεγύμνωσαν τα πειθαρχικά όργανα, αφήνοντας τα στο έλεος των αποφάσεων του κάθε συνδικαλιστή, χωρίς την αμερόληπτη και τεκμηριωμένη νομικά, ορθότητα της κρίσης του δικαστικού λειτουργού, ο οποίος εγγυάται με το κύρος του τις αποφάσεις του οργάνου, προστατεύοντας, παράλληλα, τα μέλη των πειθαρχικών συμβουλίων από νομικές περιπέτειες που αυτά μπορεί να αντιμετωπίσουν σε διαφορετική περίπτωση και στο τέλος μας ζητάνε και τα ρέστα…
Το επιχείρημα ότι το πειθαρχικό συμβούλιο του ΦΣΘ λειτούργησε σπάνια λόγω απουσίας δικαστικών λειτουργών και αντικατάστασης αυτών, τα τελευταία 22 χρόνια μόνο ως αδιαφορία για τη ανάγκη λειτουργίας των πειθαρχικών μηχανισμών μπορούμε να το εκλάβουμε .
 • Για τα δίκτυα, τις συνενώσεις και τις συνεργασίες φαρμακείων, μέλη της ΚΙΝΕΦ, άνοιξαν τον δρόμο των δικτύων, των συνεργασιών και των κοινοπρακτικών αγορών μέσω του Πανελλαδικού δικτύου φαρμακείων Pharmachain.gr και την ίδια κουλτούρα συνεργασιών προσπαθούμε να μεταλαμπαδεύσουμε στον σύλλογο και στον συνεταιρισμό, διαβλέποντας όφελος για τα όλα τα μέλη του ΦΣΘ. Ήδη σε άλλους συλλόγους έχουν δημιουργηθεί επίσημες δομές φαρμακευτικής συνεργασίας και είμαστε πραγματικά περήφανοι που χαράξαμε και υλοποιούμε αυτές τις δράσεις με πολύ μεγάλη απήχηση από τους συναδέλφους.

 • Για τα ναρκωτικά κρατικού μονοπωλίου, η διαδικασία προμήθειας που ακολουθείται έως σήμερα είναι άνευ λόγου και αιτίας, όταν η χρήση και η ζήτηση αυτών των σκευασμάτων είναι πλέον ελάχιστη. Έχουμε ανακινήσει το θέμα σε επίπεδο ΠΦΣ και αναμένουμε εξελίξεις ώστε να χορηγούνται είτε μέσω των νοσοκομειακών δομών, είτε τα ιδιωτικά φαρμακεία να προμηθεύονται τα σκευάσματα του κρατικού μονοπωλίου από τις φαρμακαποθήκες.

 • Διεκδικούμε φορολογικά κίνητρα για τα φαρμακεία και ένταξη τους στα αναπτυξιακά επιχειρησιακά προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020.

Οι θέσεις μας για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης
 • Για τις κρατήσεις υπέρ ΔΙΛΟΦ, υλοποιούμε ετήσια οικονομοτεχνική μελέτη, ώστε να αναπροσαρμοστούν οι κρατήσεις προς τα κάτω. Ένα μέσο φαρμακείο καταβάλλει μαζί με την εισφορά του συλλόγου 450 Ευρώ ετησίως, ποσό υπερβολικό για τη διαχείριση των συνταγών μας.

 • Για τα εφημερεύοντα φαρμακεία, διημερεύοντα και διανυκτερεύοντα, απαιτούμε την ίση και δίκαιη κατανομή των βαρών, εξετάζοντας με ευαισθησία τις μεμονωμένες περιπτώσεις που συνάδελφοι αντικειμενικά αδυνατούν να εκπληρώσουν την υποχρέωση τους να εφημερεύουν. Τα βαριά φορτία γίνονται ελαφρύτερα όταν τα σηκώνουν οι πολλοί και όχι οι λίγοι…...

 • Για τους περιφερειακούς δήμους, εντάσσουμε τα προγράμματα εφημεριών όλου του νομού στο site fsth.gr. Έως σήμερα στο διαδίκτυο μπορούν να αναζητηθούν μόνο τα εφημερεύοντα φαρμακεία του πολεοδομικού συγκροτήματος, ενώ το site αναβαθμίστηκε πρόσφατα. Θεωρούμε ότι η έλλειψη κουλτούρας, σύνθεσης απόψεων και συνεργασίας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων εντός των μελών της παρούσας διοίκησης, μόνο αστοχίες έχουν προκαλέσει. Αναγκαστικά εγκρίθηκε νέα δαπάνη για αναβάθμιση διόρθωση του site.

 • Για τους σταυρούς φαρμακείων, ο ΦΣΘ έχει αποτύχει πλήρως, αφήνοντας τους συναδέλφους μόνους να πληρώνουν υπέρογκα πρόστιμα χωρίς να διεκδικεί το νόμιμο δικαίωμα που έχουμε για φωτεινό σταυρό και πινακίδα προσδιορισμού θέσης.

 • Για τη δια βίου εκπαίδευση και τη μοριοδότηση των φαρμακοποιών, με δική μας πρόταση υλοποιήθηκε το Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο την ουσιαστική αναμόρφωση της εκπαίδευσης των φαρμακοποιών. Εντός της επόμενης τριετίας, θα πρέπει να προγραμματιστεί ένα πλάνο εκπαιδευτικών μαθημάτων, σεμιναρίων, webinars και συνεδρίων, συμπεριλαμβανόμενων του ΠΣΕΦ και του Pharma Point, ώστε να υπερκαλύπτονται οι ανάγκες για μοριοδότηση όλων των συναδέλφων του ΦΣΘ. Σήμερα, τα παρεχόμενα μοριοδοτούμενα προγράμματα καλύπτουν αριθμητικά μέρος των συναδέλφων και όχι όλους.

Οι προτάσεις μας για την αναβάθμιση του συλλόγου

 • Δημιουργούμε στον ΦΣΘ την πρώτη Λευκή Βίβλο του Ελληνικού Φαρμακείου αναδεικνύοντας την προσφορά σε παροχές και σε οικονομία κλίμακας που προσδίδουν τα φαρμακεία μας στο σύστημα υγείας.
 • Απαιτούμε διασύνδεση και ενσωμάτωση των ιδιωτικών φαρμακείων στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη Υγείας και αναγνώριση των Υπηρεσιών Φαρμακείου, αποζημειούμενες από τον ΕΟΠΥΥ.
 • Υποστηρίζουμε και υλοποιούμε Καμπάνιες Αγωγής υγείας.
 • Προωθούμε τη Φαρμακευτική Φροντίδα στα μέλη του ΦΣΘ, διάμεσου δράσεων, σε συνεργασία με επιστημονικούς φορείς και επιστημονικές εταιρίες.
 • Συνεργαζόμαστε με Ομάδα Οικονομολόγων και Φοροτεχνικών, ώστε να αντιμετωπίσουμε στην πράξη την ασφαλιστική και φορολογική καταιγίδα που από 1-1-2017 επιβάλλει ο νόμος Κατρούγκαλου. Ο ενεργός σύλλογος πρέπει να δίνει τα σωστά εργαλεία στα μέλη του για να μπορούν να αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες.
 • Δημιουργούμε συμβουλευτική δομή στον ΦΣΘ με αντικείμενο τη βοήθεια συναδέλφων που αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικής διαχείρισης και νομικής προστασίας.
 • Ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματα των συναδέλφων, χωρίς καθυστερήσεις και βοηθάμε στην γρήγορη προώθηση θεμάτων που αφορούν φορείς του δημοσίου, ασφαλιστικά ταμεία και ΕΟΠΥΥ.
 • Λειτουργούμε Γραφείο Τύπου και οργανώνουμε καθημερινό newsletter του φαρμακευτικού συλλόγου Θεσσαλονίκης προς φαρμακοποιούς, φορείς και πολίτες.
 • Ενισχύουμε τις Διαφημιστικές Καμπάνιες για θέματα υγείας αναδεικνύοντας τον πολύτιμο ρόλο του φαρμακοποιού στην τοπική κοινωνία χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δράσεις υγείας σε σχολεία, ΚΑΠΗ, ανοιχτά πανεπιστήμια κ.α.
 • Ενημερώνουμε συστηματικά τους συναδέλφους για θέματα νομικά, διοικητικά, οικονομικά και επιστημονικά στην πραγματική τους διάσταση.
 • Διασυνδέουμε τον ΦΣΘ με την Κοινωνία της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουμε το φαρμακευτικό μουσείο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως κάνουν όλοι ο φορείς της πόλης και πραγματοποιούμε οργανωμένες κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις. Η απουσία του φαρμακευτικού Συλλόγου από δομές, όπως είναι τα κοινωνικά φαρμακεία και οι κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων που ασχολούνται με την κάλυψη αναγκών συμπολιτών μας σε φάρμακα, είναι άλλη μια ένδειξη ότι η σημερινή διοίκηση αυτοπεριορίζει τον ρόλο της. Στο ΕΣΠΑ 2014-2020 έχουν ενταχθεί σε επιχειρησιακό πρόγραμμα δράσεις που αφορούν την φαρμακευτική περίθαλψη των συμπολιτών μας, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι και αυτό η παρούσα διοίκηση το αγνοεί, διότι ποτέ δεν έφερε παρόμοιο θέμα στο ΔΣ του συλλόγου.

Η ΚΙΝΕΦ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ διεκδικεί τη διοίκηση του φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που θα ενώνει και δεν θα διαιρεί τους συναδέλφους, που θα συνθέτει απόψεις και δεν θα διχάζει τους φαρμακοποιούς.

Η εικόνα ενός διχασμένου συλλόγου είναι απόλυτη ευθύνη του σημερινού πρόεδρου. Η εικόνα των διαλυμένων συνελεύσεων των 25 ατόμων στα 1300 μέλη, είναι αποτέλεσμα των κακών επιλογών της σημερινής διοίκησης.

Αγαπητές συναδέλφισσες, Αγαπητοί συνάδελφοι, με τη στήριξη σας και ψηφίζοντας την Κυριακή 27 Νοέμβριου 2016,

ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ & ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για τη διοίκηση του ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τους αντιπροσώπους μας στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΡΑΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ,

αντιστρέφουμε εντός 2 μηνών τη φθίνουσα πορεία 22 χρόνων διοίκησης από τους ίδιους και τους ίδιους, δίνοντας νέα προοπτική στα φαρμακεία μας.

Ανανεώνουμε τον συνδικαλιστικό μας φορέα και προχωρούμε όλοι μαζί μπροστά.


Με Την Ψήφο Σου Μπορούμε…ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

1. ΒΟΛΩΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
2. ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 
3. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
4. ΚΟΪΜΤΖΗ ΦΙΛΟΜΕΝΗ
5. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
6. ΡΟΥΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
7. ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 
8. ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
9. ΤΣΕΤΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

1. ΧΑΡΙΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ 

1. ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΦΣ

1. ΖΙΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
3. ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4. ΚΟΪΜΤΖΗ ΦΙΛΟΜΕΝΗ
5. ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ
6. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
7. ΡΟΥΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
8. ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 
9. ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
10. ΤΣΕΤΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
11. ΦΟΛΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
12. ΧΑΡΙΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΦΣ

1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ
2. ΒΟΛΩΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
3. ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
4. ΜΑΤΑΚΟΥΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
5. ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6. ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΜΑΥΡΟΔΗΣ
7. ΣΟΥΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
8. ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: