Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΚΙΝΕΦ : Περι μισθοδοσίας προέδρου και υποψήφιων πολυιδιοκτητών

Στη μισθοδοσία φαίνεται 4ο άτομο πέραν των 3ων που όλοι γνωρίζουν με μισθοδοσία 1300 ευρώ 

Διαβάζοντας την ανακοίνωση περί μη καταβολής αντιμισθίας για τις υπηρεσίες του προέδρου και μελών του ΔΣ έχουμε να υπογραμμίσουμε τα ακόλουθα. Το Νοέμβριο του 2015 και αφού ακολούθησαν 2 διοικητικά συμβούλια ο πρόεδρος του ΠΦΣ ζήτησε 1300 ευρώ το μήνα ως αντιμισθία. Αντιδράσαμε έντονα και εκδόσαμε ανακοίνωση για το θέμα χωρίς να λάβουμε καμία απάντηση. http://pharmakeutika.blogspot.gr/2015/11/blog-post_10.html

Αντίστοιχη ανακοίνωση έβγαλε και η Αυτόνομη Παρέμβαση http://pharmakeutika.blogspot.gr/2015/11/blog-post_85.html

Η απόφαση μέχρι σήμερα δεν έχει ανακληθεί, και εφόσον τα χρήματα δεν έχουν εισπραχθεί, μπορούν θεωρητικά να εισπραχθούν οποιαδήποτε στιγμή. 
Ζητάμε ξεκάθαρα να ανακληθεί η απόφαση άμεσα και παράλληλα καλούμε τα μέλη του ΦΣΘ εφόσον έρθουν στο λογιστήριο, να δουν του λόγου του αληθές, να ζητήσουν και τη μισθοδοσία προηγούμενων ετών όπου θα δουν τέσσερις αντί για τους τρεις υπαλλήλους που τόσα χρόνια γνωρίζουν.

Κλείνοντας και διαβάζοντας τις θέσεις της Αδέσμευτης Παράταξης διακρίνουμε την ατυχή πρόθεση να ριχθεί λάσπη στον ανεμιστήρα στο κομμάτι με τις 16 άδειες. Απαντούμε λοιπόν στην λάσπη. Στην παράταξή μας δεν έχουμε πολυιδιοκτήτες και όσοι επιχείρησαν να κάνουν χρήση του νόμου εκδιώχθηκαν άρον άρον. 
Αντιθέτως, η παράταξη Θεοδοσιάδη κατεβάζει 1 πολυιδιοκτήτη και 1 με συγγενή πρώτου βαθμού. Μια απλή αναζήτηση στη πλατφόρμα του συλλόγου αναζητώντας το όνομα του κάθε υποψηφίου στο πεδίο ΜΕΛΗ μπορεί εύκολα να διακρίνει ποιοι είναι 
Άραγε αυτοί είναι που θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν ειδικά στο θέμα πολυιδιοκτησίας ?

Εκ της ΚΙΝΕΦ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: