Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Επιστημονικότητα και κατοχύρωση υπηρεσίων ο στόχος για τα επόμενα χρόνια.


Καλημερα, καλη εβδομαδα με καθαρες στοχευσεις και χωρις χτυπηματα κατω απο τη ζωνη απο οποιαδηποτε πλευρα. Ενωτικη , δημιουργικη διαθεση για βηματα μπρος και οχι υστερους ιδεαλισμους που βαζουν φραγμους και περιοριζουν τις δρασεις. Ολα αυτα για το καλο ολου του φαρμακευτικου κοσμου που εν τελει και αυτος θα πρεπει να ανεβει επιστημονικα και λειτουργικα εκει που θα πρεπε απο καιρο να ναι!! 


ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ

1. Πιστοποιηση της επιστημονικης επαρκειας των φαρμακοποιων μεσω της δια βιου εκπαιδευσης που καλως εχει ξεκινησει αλλα σ΄αυτο θα δωθει μια νεα δυναμικη οσο αφορα την αμεση συμμετοχικοτητα ολων των συναδελδων σε υποχρεωτικη βαση σε συνεργασια με το Α.Π.Θ. Φυσικα αυτο θα συνδεθει σε πανελλαδικο επιπεδο σαν Π.Φ.Σ.
2.Νομικη προωθηση και κατοχυρωση των παροχων υπηρεσιας που ηδη γινονται απο τα περισσοτερα φαρμακεια πανελλαδικα αλλα ατυπα χωρις ουτε κατ ελαχιστον επιστημονικη οντοτητα σ αυτο. Ενα απλο παραγειγμα ειναι οι εμβολιασμοι που γινονται και μπορουν να διευρυνθουν και να κατοχυρωθουν κατω απο συγκεκριμενο νομικο πλαισιο με οποιες αλλες υποχρεωσεις μπορει να τεθουν απο την πολιτεια.
Φυσικα υπαρχουν πολλα αλλα θεματα που μπορουν να αναλυθουν αλλα κινουνται ολα σε αυτη την γενικη φιλοσοφια.

Συναδελφικους χαιρετισμους και την υποστηριξη σας για τον Π.Φ.Σ. στο ψηφοδελτιο της ΚΙΝΕΦ - Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ M.Sc.

Δεν υπάρχουν σχόλια: