Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Κ. Λουράντος για την χθεσινή «εργάσιμη» Κυριακή: "Οι ... ανεγκέφαλοι" !

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

Με αφορμή και την 3η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που οι σημερινοί κυβερνώντες στα χνάρια των προηγούμενων «φωστήρων» , θα παραλάβουν ως την μοναδική λύση για την ανασυγκρότηση της χώρας , βγήκα χθες Κυριακή –μια από τις 7 του χρόνου που τα μαγαζιά πρέπει να είναι ανοικτά εν αντιθέσει με τις ... "πεποιθήσεις" της σημερινής κυβέρνησης οταν ήταν αντιπολίτευση - για να δω την κίνηση.

Είδα λοιπόν τα μισά μαγαζιά να είναι ανοικτά και τα άλλα κλειστά. Είδα πολυκαταστήματα άδεια με πολύ λίγους υπαλλήλους . Είδα σε κεντρικούς λεωφόρους όλα τα μαγαζιά να είναι κλειστά. Είδα πολύ λίγο κόσμο να τριγυρνά και να ψωνίζει (;)

Είδα δυστυχώς και κάποιους ελάχιστους φαρμακοποιούς στην περιοχή του κέντρου να είναι ανοικτοί και …άδειοι. Πέρα από την παρανομία τους – ήδη έχει κινηθεί ο Σύλλογος μας – το θέμα είναι ακόμη πιο σοβαρό.

Δεν καταλαβαίνουν ότι με τον τρόπο αυτό εξομοιώνονται με τα εμπορικά καταστήματα και υποβαθμίζουν την επιστημοσύνη μας , πραγμα που είναι ολέθριο; Σε άλλη ανάρτηση, θα διαβάσετε τι απάντησα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για παρόμοιο θέμα . Αυτοί οι ανεγκέφαλοι δεν σκάβουν μόνο τον λάκκο τους άλλα θα καταστρέψουν και τους υπόλοιπους.

Εμείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψουμε τα φαρμακεία μας και τον κλαδο μας. Ας μην φωνάζουμε μόνον εναντίον των όποιων κυβερνήσεων . Aς συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια.

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"ΑΦΑΝΕΙΣ " ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ . ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΠΟΙΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ . ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ? . ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ "ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ " ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΦΤΗΝΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΦΑΡΦΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ? ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΔΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΓΑΛΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ? ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ? ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΠΟ "ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ " ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ?ΠΟΣΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΕ Δ.Σ. ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ? ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ