Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα καταθέσαμε ονόματα και στοιχεία στον ΣΥΦΑ ως οφείλαμε

Σήμερα το πρωί η ΚΙΝΕΦ κατέθεσε επισήμως στοιχεία στο ΔΣ του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης για μετόχους οι οποίοι παράλληλα συμμετέχουν ως μέτοχοι-ιδιοκτήτες ιδιωτικών φαρμακαποθηκών. Γεγονός που για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού το καταστατικό το απαγορεύει ρητά. 
Καλούμε το Δ.Σ. να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ως ορίζει το καταστατικό πριν τις εκλογές καθώς οι εν λόγω μέτοχοι θα έχουν την δυνατότητα να κατέβουν ακόμη και υποψήφιοι !!!  Επίσης καλούμε το εποπτικό συμβούλιο να ελέγξει τυχόν ευθύνες αν κατά την εγγραφή των εν λόγω μετόχων διατελούσαν ήδη μέτοχοι σε άλλη φαρμακαποθήκη γεγονός που δεν ελέγχθηκε ή αν σκοπίμως παρακάμφθηκε.
Η Κίνηση Νέων και Ενωμένων Φαρμακοποιών τιμά την ψήφο των φαρμακοποιών, υπογράφει τα όσα λέει, δεν λασπολογεί και αγωνίζεται για την τήρηση της νομιμότητας βάση των αρχών και των αξιών της.

Εκ της ΚΙΝΕΦ- Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

3500 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΟΠΥΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 5000 ΕΥΡΩ .5000 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΕΣ . 300 ΕΩΣ 500 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ . ΙΔΡΥΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΠΟ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ .... ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ( ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ) ΩΡΑΡΙΟ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗΣ .ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ .ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΜΕ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ .ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .