Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

4 μήνες και ακόμη να συγκληθεί πειθαρχικό. Τώρα ποιος φταίει ;

Έχουν περάσει 4 μήνες από τότε που έγιναν εκλογές και δεν έχει εκδικαστεί ούτε μια υπόθεση. Να θυμίσουμε ότι ο νόμος περί πειθαρχικών είχε αλλάξει μετά από προσπάθειες του κ.Θεοδοσιάδη ο οποίος με πρόσχημα ότι οι υποθέσεις στη Θεσσαλονίκη καθυστερούσαν λόγω δικαστών προσπάθησε ως πρόεδρος του ΠΦΣ τότε και ζήτησε να αλλάξει ο νόμος. Με το νέο νόμο δεν χρειάζεται πλέον η παρουσία κρατικού δικαστικού λειτουργού και πρόεδρος του πειθαρχικού είναι ο πρόεδρος του μεγαλύτερου φαρμακευτικού συλλόγου της περιοχής.

Με λίγα λόγια ο πρόεδρος θα δικάζει τους ψηφοφόρους του !!!

Παρόλα αυτά ο κ. Θεοδοσιάδης αφού το μόνο που διεκδίκησε και κέρδισε επί της προεδρίας του στον ΠΦΣ ήταν αυτό σήμερα βλέπουμε ότι 4 μήνες τώρα καθυστερεί η σύγκληση του πειθαρχικού.

Άραγε πoια θα είναι τώρα η δικαιολογία για να μην εκδικάζονται οι υποθέσεις άμεσα ;
Είμαστε πολύ περίεργοι να ακούσουμε.

Εκ της
ΚΙΝΕΦ - Συμμαχία για την Θεσσαλονίκη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΦΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ .
ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ...ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑΚΗΔΕΣ" ( ΑΠΟ ΤΟ "ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΗΔΕΣ ").

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΖΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ Ή ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ) ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ. ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ, ΣΤΗ ΣΚΙΑ, ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ.