Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Όλο το παρασκήνιο των εκλογών ΣΥΦΑ

Στις φετινές εκλογές για την ανάδειξη των μελών του ΔΣ του ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Μαΐου στα γραφεία του ΦΣΘ θα έχουμε για πρώτη φορά την ανάδειξη των μελών μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Βέβαια στα προεκλογικά φυλλάδια που λάβαμε μάλλον παρά την αλλαγή που έγινε στο καταστατικό και συμφώνησαν άπαντες ότι ο ΣΥΦΑ είναι επιχείρηση και δεν ενδείκνυται για ιδεολογικές και παραταξιακές αντιπαραθέσεις είδαμε φυλλάδια παρατάξεων. 
Άραγε οι υποψήφιοι που βρίσκονται σε αυτούς τους άτυπου σχηματισμούς δεν έχουν προσωπικές θέσεις και προτάσεις για τον ΣΥΦΑ ή είναι γλάστρες που συμμετέχουν υπό τη σκέπη του πατερούλη τους? 
Είδαμε φωτογραφίες φαρμακοποιών σε προεκλογικό φυλλάδιο να παίζουν μπάσκετ. Θεώρησαν μάλλον σοβαρό κριτήριο το να ψηφίσει κάποιος τους συγκεκριμένους υποψηφίους λόγω των μπασκετικών τους ικανοτήτων !!! 

  Στις φετινές εκλογές είδαμε για πρώτη φορά αποκλεισμό υποψηφίου βάση του νέου καταστατικού αλλά και ξυλοδαρμού του όταν πήγε να καταθέσει την ένστασή του με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Φαίνεται πως η έρευνα του ΣΔΟΕ για τις εξαγωγές έχει τσιτώσει τα νεύρα κάποιων.
Άραγε πόσο μεγάλα είναι τα συμφέροντα κάποιων που φοβούνται τη παρουσία του συγκεκριμένου στο ΔΣ.  

Στις φετινές εκλογές ακούσαμε και το εξής φοβερό. Συνταξιούχος φαρμακοποιός χρόνια αποχωρήσας από το επάγγελμα κάνει προεκλογική εκστρατεία για 2 τουλάχιστον υποψηφίους της παλαιάς φρουράς της "Αδέσμευτης παράταξης" παίρνοντας τηλέφωνα εν ενεργεία φαρμακοποιούς - ψηφοφόρους να τους πει ποιον να ψηφίσουν !!! Αλίμονο στους νέους...
Κυριακή κοντή γιορτή ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να στηρίξετε τους καλύτερους. 
Άντε και καλή ψήφο. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ OΠΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΥΦΑ ? ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ? ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΒΡΟΝΤΟ ΣΕ ΜΜΕ ? ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ?ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ? ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΣ . ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ :ΘΑΛΛΑΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΡΙΝΟΠΛΥΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ! ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ !!ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ?. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΟΡΡΕΣ ΚΑΙ APIVITA ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ? ΑΞΙΖΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ?ΠΟΣΟ ΖΗΜΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ? ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΣ .ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ .ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ.ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ Δ.Σ. ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ .