Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση ΚΙΝΕΦ για τις εκλογές του ΠΦΣ.


Η ΚΙΝΕΦ θέλει να συγχαρεί όσους εκλέχθηκαν με μοναδικό προσόν το ήθος, τις αξίες και το όραμά τους για ένα καλύτερο αύριο. 

Συγχαρητήρια σε όσους εκλεγμένους και μη πάλεψαν για την εκλογή τους με τις αξίες τους χωρίς να πάρουν μέρος σε τακτικισμούς και προεκλογικά παιχνίδια. 


Συγχαρητήρια σε όσους δείχνουν ήθος και αξιοπρέπεια και δεν δέχονται παραιτήσεις.Έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή που δίδεται η δυνατότητα να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι και εκεί δε μπορείς να το κρύψεις με τίποτα. Πόσο εγωιστικό και εγωκεντρικό μπορεί να είναι όταν ουσιαστικά παραιτείς το μισό ψηφοδέλτιο για να εκλεγείς ή πόσο ανάγκη έχεις από μια καρέκλα. Ο Κωνσταντίνος Λουράντος παραδίδει την προεδρεία με ψηλά το κεφάλι και θετικό πρόσημο άξιος συγχαρητηρίων. Είμαστε σίγουροι ότι οι επιλογές του και οι αγώνες του στον ΠΦΣ θα δικαιωθούν 

Συγχαρητήρια στον κ. Απόστολο Βαλτά που κατάφερε να αναδειχθεί ο νικητής των εκλογών και ευελπιστούμε να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών και να πραγματοποιήσει όσα υποσχέθηκε και κυρίως στο θέμα των αναλωσίμων.  

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την προσπάθεια ερμηνευτικής σπίλωσης του αποτελέσματος που δυστυχώς τέτοιες πρακτικές εφαλτήριο για μια ακόμη φορά έχουν την πόλη μας την Θεσσαλονίκη. 

Εκ της Κίνησης Νέων και Ενωμένων Φαρμακοποιών 

Δεν υπάρχουν σχόλια: