Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Σχόλιο Λουράντου στα κοινωνικά δίκτυαΚαι ξαφνικά ... "άνοιξε" το ε-δαπυ για τα αναλώσιμα και όλοι φώναξαν ... ¨ΩΣΑΝΑ"... και πριν αλέκτωρ λαλήσαι, ξανάκλεισε και όσοι έτρεξαν να δώσουν οδηγίες, κατάπιαν την γλώσσα τους...
Φαντάζομαι τι θα γινόταν τώρα αν στο τιμόνι του ΠΦΣ ήταν ο Λουράντος με την ομάδα του.... Κόλαση!!!!
Και οι φιέστες με τις αυτοεπιβραβεύσεις στον Βορρά καλά κρατούν ... Προσωπικά αν αυτό το έκανε ο Λουράντος με την ομάδα του στον νότο, θα είχε ξεσηκωθεί το Πανελλήνιο. Ομως ΠΟΤΕ δεν θα τολμούσα κάτι τέτοιο ... γιατί οι παραβιάσεις ηθικών κανόνων αποτελούν ταφόπλακα όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το παρελθόν. Η υστεροφημία που λένε!
Οι πληρωμές των αναλωσίμων ... "εφτιαξαν"!!! Κατά τον μήνα Οκτωβριο πληρώθηκαν στην Αττική 9 συνάδελφοι για τον Ιανουάριο, 10 για τον Φεβρουάριο, 16 για τον Μάρτιο, 91 για τον Απρίλιο και 569 για τον Μάϊο...Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα... Κατά τα άλλα το άρθρο της σύμβασης που ορίζει ρητά την πληρωμή μας στους δύο μήνες ... παραμένει ανενεργό με πλήρη ανοχή αυτών που λοιδόρησαν και υπέσκαψαν κάθε προσπάθεια στην αρχή ... Ξέχασαν φαίνεται πως οι ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
Για τα ΜΥΣΥΦΑ τα είπαμε .... Φυσικά για το ότι ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ δεν τόλμησαν να πάνε στο Σούπερ μάρκετ ... μιλιά, ούτε από τους κομματικούς σημερινούς εκπροσώπους μας ούτε από τις φυλάδες της παραπληροφόρησης και της οσφυοκαμψίας!!!
Ολα αυτά και άλλα πολλά στο www.harryfm.gr σε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: