Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Μηδένα προ του τέλους βράβευσε !!!

Επειδή ο κύριος Θεοδοσιάδης παραμένει στην ενεργό συνδικαλιστική δράση θα μπούμε στο κόπο να γράψουμε 2-3 λόγια περί της αυτοβραβεύσεως του στο φετινό Pharmapoint. 
1ον οι βραβεύσεις γίνονται πάντα μετά την πλήρη αποχώρηση κάποιου από την ενεργό δράση και αφού κριθεί ιστορικά και μετά από καιρό από τους επόμενους. Εδώ είδαμε μια εκδήλωση η οποία είχε σκοπό να ενδυναμώσει το προφίλ του Προέδρου του ΠΦΣ κόστος της οποίας μπήκε στα έξοδα του συνεδρίου. Μια εκδήλωση που σκοπό είχε να δοθεί συνδικαλιστική άφεση αμαρτιών από την προηγούμενη καταστροφική θητεία του και να ξεχαστεί το γεγονός ότι εκλέχθηκε με 2 μόνο ψήφους στο τιμόνι του ΠΦΣ αφού παραιτήθηκε σύσσωμο το ψηφοδέλτιο της παράταξής του.
2ον κατά την αποχώρηση, αν θεωρείται από κάποιους αποχώρηση αυτή η εκδήλωση, οι μεγάλοι ηγέτες δεν βγάζουν πίκρα και χολή για τους πολιτικούς αντιπάλους. Εδώ είδαμε τον κύριο Θεοδοσιάδη να μιλάει για σκουλίκια και συκοφάντες. Ποιους εννοεί και φωτογραφίζει ? Μήπως αυτούς που η παράταξή του σέρνει στα δικαστήρια. Θα πρέπει να τους κατονομάσει και να αποδείξει τα λεγόμενά του στις δικαστικές αίθουσες μιας και ο επόμενος πρόεδρος που προτείνει διάλεξε αντί για το δρόμο της συνδικαλιστικής αντιπαράθεσης τον δρόμο της δικαστικής διαμάχης μηνύοντας ψευδώς κατά την υπεράσπιση σύσσωμη την αντιπολίτευση του ΦΣΘ. 
3ον κανείς όσων γνωρίζουμε από τις παρατάξεις του ΠΦΣ δεν κατηγόρησε τον κύριο Θεοδοσιάδη για τα μνημόνια αλλά για κομματικό συνδικαλισμό. Και αυτό είναι κάτι που θα κριθεί στο τέλος της συνδικαλιστικής του δράσης από την οποία όπως ο ίδιος δήλωσε δεν αποχωρεί.
Προς τι λοιπόν η βράβευση και οι τιμές ? 
Επί της ευκαιρίας περιμένουμε άμεσα αποτελέσματα όπως μας υποσχέθηκε στο θέμα των πληρωμών αναλωσίμων, της συμβάσεως και του e-dapy το οποίο βρίσκεται στον αέρα από αρχές του μήνα. Προβλήματα που επίσης περιμένουν λύσεις όπως είναι το ωράριο και οι ελλείψεις.


Εκ της ΚΙΝΕΦ-Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: