Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Μπαράζ αυξήσεων στα ΜΗΣΥΦΑ και ο ΠΦΣ σφυρίζει αδιάφορα

Σε λήθαργο έχει πέσει ο ΠΦΣ. Εξαφανισμένος πλήρως από ΜΜΕ και γραφεία υπουργών. Το βλέπουμε όταν ετοιμάζεται το νέο ωράριο φαρμακείων και όταν συνεχίζεται το μπαράζ αυξήσεων που με μαθηματικό τρόπο οδηγεί τα ΜΗΣΥΦΑ στα σούπερ μάρκετ. 
Άκρα του τάφου σιωπή. 
Η σιωπή σημαίνει αποδοχή και η αποδοχή οδηγεί στο επόμενο βήμα που είναι τα Σούπερ Μάρκετ με σκοπό να πέσουν οι τιμές. Οι πολίτες σύντομα θα το καταλάβουν ότι επήλθε μπαράζ αυξήσεων και θα στραφούν ίσως και εναντίον μας. Οφείλουμε να ενημερώσουμε όσο είναι νωρίς ότι τις τιμές τις καθορίζουν πλέον οι εταιρίες αλλά δυστυχώς ο ΠΦΣ έχει άλλες ασχολίες. 

Ο κλάδος αποφάσισε να ξαναφέρει στο τιμόνι του κλάδου αυτούς που τον οδήγησαν στο καταστροφικό και βρόμικο 2012, δηλαδή στην χειρότερη στιγμή της ιστορίας του.
Η ιστορία φαίνεται να επαναλαμβάνεται. 

Αιτία ελομένου Θεός αναίτιος έλεγαν οι αρχαίοι. Ας αναλάβουν λοιπόν, τις ευθύνες τους όχι αυτοί που μας εκπροσωπούν. ανώφελο άλλωστε αφού πετυχαίνουν να επαναεκλέγονται,  αλλά πλέον αυτοί που στήριξαν και στηρίζουν χρόνια τώρα ομάδες ανθρώπων που οι προσωπικές τους φιλοδοξίες είναι υπεράνω του κλάδου. 

Εκ της ΚΙΝΕΦ Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: