Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση του Τομέα Υγείας της ΝΔ για τη διευκρίνιση της θέσεως των Τομεαρχών για το clawback στα ιατροτεχνολογικά προϊόντα

Η αντίδραση της ηγεσίας του ΠΦΣ σχετικά με την Ερώτηση που καταθέσαμε από κοινού για το claw back των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, είναι «βιαστική, άδικη και πρώιμη».

Ιδιαίτερα εάν η ηγεσία του ΠΦΣ αναλογιστεί την υπεράσπιση του Φαρμακοποιού από τους υπογράφοντες στα μείζονα θέματα όπως το ωράριο και το ιδιοκτησιακό, που ψήφισε τις προηγούμενες ημέρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η Ερώτηση αποσκοπεί στην «αποκάλυψη» των πραγματικών προθέσεων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας που επιμελώς αποκρύπτονται καθώς και τις ομάδες συμφερόντων που αυτή εκπροσωπεί. 


Η πολιτική της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν αποτυπώνεται από τις Ερωτήσεις των Βουλευτών ή των Τομεαρχών αλλά από τις Προτάσεις Νόμου ή τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων της σε Σχέδια Νόμου της Κυβέρνησης. Άλλωστε ο Φαρμακοποιός δεν κινδυνεύει από καμία Ερώτηση παρά μόνον από τη συγκεκριμένη κυβερνητική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Γι’ αυτό ζητούμε από την ηγεσία του ΠΦΣ καρτερικότητα έως τη συζήτηση της Ερώτησης στη Βουλή, παρότι η οξύτατη αντίδρασή της «παρέχει» ευκαιρία ελιγμού στους Ξανθό-Πολάκη.

Αποσκοπούμε πάντα στον διάλογο και στην επικοινωνία με τον ΠΦΣ, όπως έως σήμερα έχουμε εμπράκτως αποδείξει, και με βεβαιότητα προσβλέπουμε στη συνεργασία με γνώμονα πρωτίστως την προστασία του πολίτη-ασφαλισμένου.      ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ                        ΙΑΣΩΝ ΦΩΤΗΛΑΣ                                                                    

  Βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ.                                       Βουλευτής Αχαϊας ΝΔ
        Τομεάρχης Υγείας                                      Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: