Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ...RELOADED

Για μία ακομή φορά, ο Κ. Χατζηδακης, αντιπροεδρος της Ν.Δ. και πρωην υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας , βάλλει κατα των φαρμακοποίων αποκαλώντας μας «συντεχνία». Στην ίδια συνέντευξη αφήνει σαφέστατες αιχμές για ένα κλάδο ότι λειτουργεί με υπόγειες και γκανστερικές μεθόδους, αποκλείοντας απο την αγόρα εργασίας νέους επαγγελματίες χωρίς να αναφέρει ύπο ποιες προυποθέσεις και για ποιους λόγους το φαρμακευτικό επάγγελμα είναι τροπόν τινά «κλειστό». Ο εν λόγω κύριος, έχοντας ως επιχείρημα την ανάπτυξη της χώρας, που προφανώς και συμφώνα με τα λεγόμενα του, καθυστέρει ή δεν έρχεται ποτέ εξαιτίας των φαρμακοποιών , συνεχίζει αμετανόητος ΚΑΙ ανενόχλητος την ρητορική του εναντιον μας και μαλιστα τωρα στοχευει και στο ιδιοκτησιακό. Όπως και με την απελευθέρωση των τιμών των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. , που αντί να μειωθούν οι τιμές εκτοξευτήκαν εως και 300% σε ορισμένες περιπτώσεις , μέσα απο δικές του πιέσεις,μεθοδεύσεις και ψεύτικες υποσχέσεις προς την κοινωνία , έτσι και τώρα προωθεί την δική του ατζέντα, εξυπηρετώντας συμφέροντα, θυσιαζόντας στην πορεία εναν ολόκληρο κλάδο, απαξιώνοντας το ελληνικό φαρμακείο και τους φαρμακοποιούς ,και τον ρόλο τους στην κοινωνία, στην γειτονειά, στην χώρα. Συνάδελφοι, πρέπει να νιώθουμε προσβεβλημένοι και οργισμένοι απο τον όρο «συντεχνία», απο την απαξίωση και την επίθεση που δεχόμαστε συνεχώς. Η αντίδραση μας επιβάλλεται να είναι δυνατή και ενωμένη! Καλούμε τον Π.Φ.Σ. να αντιδράσει με ανοιχτή επιστολή προς την Ν.Δ. και τον Κ. Μητσοτάκη να μας ξεκαθαρίσει ΑΝ η θέση του αντιπροέδρου του, εκφράζει την συνολική θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς τα φαρμακεία και τους όρους που χρησιμοποιούνται εναντιων μας! Και όχι με τέσσερις γραμμές σε ένα δελτίο τύπου........ Καλούμε τον Φ.Σ.Θ. να παρει ανοιχτή και σαφή θέση κατά τετοιών απόψεων με δυναμική ,επίσημη ανακοίνωση του και να υποβάλει ανοιχτές επιστολές προς τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης του νομού μας να διαχωρισουν τις θέσεις τους από τετοίες ακραίες απόψεις και επιθέσεις, και όχι μόνο να αλληλοσυγχαίρονται στις διάφορες γιορτές και εκδηλώσεις όπου παρευρίσκονται, ετσι όπως έχουν καταντήσει οι συνδικαλιστικές δράσεις του συλλόγου μας! Καλουμε τα Δ.Σ. των κατά τόπους φαρμακευτικών συλλόγων να στείλουν ανοίχτες επιστόλες με τα ίδια ερωτήματα στους βουλεύτες της αξιωματικής αντιπολίτευσης της εκάστοτε περιφέρειας να μας απάντησουν αν συμφώνουν με τις προοπτικές «ανάπτυξης», θυσιαζοντάς μάς και διασύροντας μάς δημόσια, σε μία προσπάθεια να στρέψουν μια ολόκληρη κοινωνία εναντίων μας! Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει προ πολλού, έχει γίνει πλημμύρα και εμείς ακόμα περιμένουμε τα σωσίβια........ Ή θα τα φτίαξουμε μόνοι μας ή θα πνιγούμε! Εκ την ΚΙΝΕΦ ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΛΩΝΗΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Φ.Σ.Θ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

#ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ 5. Σχετικά με το θέμα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, είναι γνωστό ότι οι πολυεθνικοί αλλά και οι εγχώριοι επιχειρηματικοί όμιλοι του κλάδου κατ΄ επανάληψη έχουν διαμαρτυρηθεί για την μείωση των τιμών τους. Εκτιμάτε ότι η απελευθέρωση των τιμών θα οδηγήσει στην μείωση τους ή αντιθέτως θα προκληθεί έκρηξη αυξήσεων;
ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ
# "Από την κυβέρνηση επελέγη η λύση της απελευθέρωσης των τιμών, εντός των φαρμακείων, με κατάργηση του εγγυημένου κέρδους και ανώτατες τιμές τις σημερινές. Επομένως, άνοδος των τιμών αποκλείεται.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το μέγεθος της πτώσης των τιμών θα το δούμε το επόμενο τρίμηνο. Αυτό άλλωστε είναι και το δοκιμαστικό διάστημα προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα.
ΠΗΓΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ https://www.khatzidakis.gr/index.php/52-site/enimerosi/synenteyxeis/7305-q-q--sp-657058470

https://www.khatzidakis.gr/index.php/52-site/enimerosi/synenteyxeis/7305-q-q--sp-65705847
2014 !!!!!!!!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΦΣ ???? ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΙΜΩΝ ?
Προαναγγέλλει ότι το 2017 ο ΠΦΣ θα λειτουργήσει Παρατηρητήριο Τιμών των ΜΥΣΥΦΑ!!!!